Wrap-Around®

Soft looks, sticky design
Meer lezen

 

 

 

 

 

Wrap-Around® Floor Savers: design dat blijft plakken

Ben je al lang op zoek naar een sterke viltglijder voor buisframe sledestoelen, die niet opvalt en die je nu eens niet moet vastschroeven, maar gewoon kunt plakken?

De handige Wrap-Around® is dan dé ideale uitbreiding van je assortiment! Wrap-Around® is zacht, stil en sterk en heeft een totaal ander design dan alle alternatieven. Liefhebbers van buisframe designmeubelen willen een mooie, duurzame maar onopvallende vloerglijder die zonder gereedschap te bevestigen is. En die er gewoon netjes onder blijft zitten. Wrap-Around® maakt het waar: Soft looks, sticky design!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Zacht, stil en ijzersterk!

Geen gereedschap nodig!

f

Grijs, zwart en naturel

10.000+ Tevreden Klanten

Onze producten

Nieuw: Wrap-Around® NOVA

Ter uitbreiding van de succesvolle lijn Wrap-Around® hebben we een geheel nieuw item toegevoegd aan ons productgamma: Wrap-Around® NOVA. Qua functie vergelijkbaar aan de reeds bestaande Wrap-Around®, qua uiterlijk net even anders. Deze lange glijder heeft een zeer groot glij-oppervlak en wordt net als zijn broertjes heel eenvoudig onder het frame bevestigd door middel van een zelfklevende strip. De Nova is leverbaar met een glijvlak van synthetisch vilt en een glijvlak van wolvilt.

Voor ieder wat wils!

De Wrap-Around® is leverbaar in drie verschillende kleuren en maar liefst 25 verschillende afmetingen. Op die manier is er voor iedere ondergrond en ieder frame een geschikte oplossing voor handen. Met de uitbreiding van de Wrap-Around® Nova is er tevens een geschikte oplossing gevonden voor kwetsbare houten vloeren.

Waar design en functie samenkomen

Traditionele glijvlakken zijn van van kunststof en zijn niet aantrekkelijk voor het oog. Bij de de Wrap-Around® glijders is daar wél rekening mee gehouden. Onze glijders hebben een aantrekkelijke uitstraling. Dankzij de naadloze overgang tussen glijvlak en bevestiging wordt het een mooi geheel.

Comfortabel, stil en makkelijk in gebruik

Wrap-Around® is een flexibele vloerbeschermer gemaakt uit robuuste materialen en bestemd voor harde ondergronden. De vloerbeschermer heeft een groot glijvlak van synthetisch vilt. Hierdoor is er minder druk (kg/mm²) op het oppervlak dan bij een kleiner glijvlak en neemt het gebruiksgemak van de stoel toe. De stoel schuift makkelijk over de vloer en maakt ook daardoor minder geluid.

Wrap-Around® is eenvoudig en zonder gereedschap te bevestigen en gaat lang mee. Je kunt ze gebruiken voor slede- of buisframe stoelen met een buisdiameter van 10 – 25 mm. Dat is handig, want moderne meubels worden uitgevoerd met steeds smallere buizen. Reguliere producten zijn hieronder niet (duurzaam) op te bevestigen. Daar zit de toegevoegde waarde van Wrap-Around®: past altijd, makkelijk te plakken én blijft langdurig op zijn plek!

 

Lees meer over Wrap-Around®

Waarom Wrap-Around®?

Moderne buisframe stoelen worden uitgevoerd met steeds dunnere buizen. Het is daarom steeds moeilijker een goed glijvlak te bevestigen. Vaak zijn er geen gaten aanwezig onder het frame en door de dunne maat van de (massieve) buis is het ook niet mogelijk gaten te boren. En… waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Kies voor plakken. Het leven is al ingewikkeld genoeg!

Nieuw in Europa

Wrap-Around® werd ontwikkeld en gepatenteerd in de VS. De vilten vloerglijder wordt er al jaren met succes toegepast en heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Als specialist op het gebied van glijvlakken, waren we meteen verliefd op het product. Wrap-Around® biedt zoveel mogelijkheden voor de Europese markt! Inmiddels kunnen we trots melden dat we importeur en distributeur zijn van Wrap-Around® voor heel Europa.

Lees meer over ons…

Klein, maar dapper

Wrap-Around® heeft diverse goede eigenschappen, die hem onderscheiden van de rest. Best knap voor zo’n klein ding!

– Een aansprekend en afwijkend design
– Makkelijk en snel aan te brengen
– Goede vloerbeschermer die langer meegaat
– Stil in gebruik
– Sluit perfect aan bij de huidige designtrends

 

Lees meer over Wrap-Around®

"Zoals je een pleister om je vinger doet, zo bevestig je een Wrap-Around® vloerbeschermer om de buis van een slede- of buisframestoel."