Eigenschappen

Wrap-Around®: lief voor je vloer en stil voor je oren

 

Wrap-Around® past onder ieder meubel met een buisframe, in welke omgeving deze ook staat… Soepel en stil schuiven de stoelen over de harde gladde vloer. Geen hinderlijk gekras, geen lelijke strepen… Het onopvallende design en de eenvoudige bevestiging maken het een ideaal product. Zowel voor thuis, op kantoor of in een openbare ruimte.

Onderscheid je van de rest!

Doordat Wrap-Around® volkomen afwijkt van alle andere oplossingen voor buisframe sledestoelen is het zeer onderscheidend. Ondanks dat het in de Verenigde Staten al veel langer op de markt is, is Wrap-Around® in Europa heel vernieuwend. Ben je retailer en wil je je assortiment verbreden? Bied je klanten met Wrap-Around® een aansprekend alternatief!

Plak het gewoon..

Het bevestigen van de Wrap-Around is heel eenvoudig. Je hoeft niet te boren of te schroeven en hebt geen gereedschap nodig. Dit spaart je veel tijd. Bovendien hebben we het hier over een oersterk product.

Goed beschermd..

Wrap-Around® vloerbeschermers zijn niet alleen goed voor je oren en het woonklimaat, ze zijn ook veilig voor de vloer. Het glijvlak van synthetische naaldvilt is super duurzaam en beschermt de ondergrond maximaal. En kenners weten: goede glijvlakken verdienen zichzelf altijd terug.

Wat is het stil..

Schuifgeluiden van stoelen zijn een echte stoorzender, zowel in huis, op kantoor of in openbare ruimtes. Het is vaak al zo rumoerig dat iedere reductie van storende geluiden wenselijk is. Bijvoorbeeld in je favoriete restaurant: kekke industriële inrichting, een stenen of mooie gietvloer én stalen buisframe stoelen. Of gewoon thuis: als je boven kunt horen dat men beneden de stoelen aanschuift. Dit soort geluidsoverlast is onnodig en zorgt voor irritatie en stress. MetWrap-Around® vloerbeschermers worden schuifgeluiden op een eenvoudige manier tot een minimum beperkt. Zo zorg je simpel en snel voor een prettige leefomgeving.

Dat staat er gekleurd op..

De kleuren van Wrap-Around® zijn bewust rustig en neutraal gehouden. Ze passen goed bij de huidige interieur-trends met gekleurde buisframes, robuuste materialen en natuurlijke kleuren. Maar Wrap-Around® is ook goed te combineren met het strakke design van de huidige moderne merken. Kies een onopvallende kleur voor een rustig en aangenaam woonklimaat of geef je eigen draai aan je meubels met een contrastkleur. De keus is aan jou!

“Op mijn betonvloer zie je de grijs gekleurde Wrap-Around® Original niet eens zitten…”