Over ons

Wild van vilt

Een passie voor glijvlakken voor meubilair? Ja, dat bestaat! Wij van Vloerglijders.nl zijn pas gelukkig als de klant tevreden zijn stoel aanschuift. Het bedrijf is ontstaan uit een kleine service-website van een specialist in buisframe stoelen. Vloerglijders.nl behoort nu tot een beeldbepalende speler op de Nederlandse markt in vloerbeschermers.

“Al snel merkte we op dat er vraag was naar een product voor smalle buisframe stoelen waarbij je niet in de buis hoeft te boren. Wrap-Around® is daarmee een prachtige aanvulling geworden binnen ons assortiment.”

Naast het zitcomfort is vooral een goed glijvlak belangrijk voor het comfort van iedere stoel. De afmeting bepaalt het gebruiksgemak. Een groot glijvlak laat de stoel lekker over de vloer glijden: soepel en vooral stil.”

Imageedit 2 7714362063
Imageedit 8 9995723879

Geweldige aanvulling met Wrap-Around®!

Vilt is het meest geschikte materiaal voor een goede vloerglijder, maar de bevestiging is vaak een probleem. “Zeker met de huidige trends: hairpin-poten, smalle buisframes en steeds dunnere glijders. De standaard dopjes blijven er nooit lang onder zitten. In onze zoektocht naar een duurzaam, makkelijk te bevestigen alternatief vonden we in de VS een prachtige vilten oplossing: Wrap-Around® . Dit product haalden we naar Nederland. We zijn meteen distributeur voor heel Europa geworden.

Wrap-Around® is voor iedere retailer een geweldige aanvulling op het assortiment. Het gepatenteerde concept is al jaren in de Verenigde Staten op de markt en daar steeds verder ontwikkeld tot wat het nu is: een eenvoudig aan te brengen, robuuste beschermer voor de vloer. Voorzichtig hebben wij het product geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Het is toch maar de vraag of in een moderne samenleving zoals Nederland, met strakke en lichte interieurs, een traditioneel en robuust product als Wrap-Around® een plaatsje zou verwerven tussen de reeds bestaande producten.”

Omarmd door de Nederlandse consument

“Het bleek een goede zet, en in Nederland heeft men het product inmiddels omarmt. Wrap-Around® past heel goed bij de stoere ontwerpen van nu, met donkere buisframes en natuurlijk materialen. En het gaat ook heel goed samen met strakke designs en dunne verchroomde buisframes van de bekende merken waarop het steeds moeilijker is een vloerbeschermer te plaatsen. Ook de kwaliteit voldoet aan de wensen van de veeleisende Nederlander.”

Europees dealernetwerk

Wrap-Around® wordt nu geïntroduceerd in diverse Europese landen. “Het is onze missie vloerglijders te voeren van de beste kwaliteit, en vervolgens uit te blinken in levering en service. We brengen het product via een dealernetwerk en tegen een interessant tarief op de markt. Wrap-Around® staat voor kwaliteit, snelle levering en goede dienstverlening. Daarom werken we ook samen met grote transporteurs. Wie interesse heeft en kansen ziet, neemt contact met ons op. We maken graag onze beloftes waar! Samen gaan we nog veel liefhebbers van buisframe stoelen blij maken!”