Toepassingsgebied

Dé oplossing voor iedere harde vlakke vloer

 

Je nieuwe vloer is de eye-catcher in je huis. Hij kostte een rib uit je lijf, maar dat was het waard… Nu wil je er wel op kunnen leven, zonder je ieder moment zorgen te maken over krassen en strepen. Wrap-Around® is speciaal ontwikkeld voor de harde ondergrond. Deze vloerbeschermer zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft stil te staan bij de kwetsbaarheid van je mooie vloer: jij doet gewoon waar je zin in hebt en Wrap-Around® beschermt je vloer.

Ook voor jou?

Door het onopvallende design past Wrap-Around® in vele verschillende interieurs. Gewoon in de woonsituatie privé, maar ook op kantoor of in openbare of stilte ruimtes.

Presorting

In bedrijfsruimtes

Bedrijfsruimtes zijn vaak uitgevoerd met een industriële ondergrond zoals een gietvloer of een PVC-vloer. De Wrap-Around® vloerbeschermers zorgen voor een stillere werkvloer. Dat werkt!

Presorting

Op scholen

De optimale geluidsdemping en het grote glijvlak van de Wrap-Around® vloerbeschermers dragen bij aan een rustige leeromgeving en betere leerprestaties. Ideaal voor scholen.

Presorting

In bibliotheken

Ssstttt… Wrap-Around® minimaliseert schuifgeluid van stoelen over de harde vloer. Door het grote glijvlak schuiven stoelen lichter en maken ze minder geluid. Een welkome eigenschap in een bibliotheek!

Presorting

Voor thuis

Heb je een stoere industriële inrichting of koos je voor Scandinavisch design? Dan passen de producten van Wrap-Around® naadloos bij jouw interieur. Maar ook bij de klassieke design stukken, mid-century pieces of een modern interieur kun je prima met Wrap-Around® vloerbeschermers uit de voeten. De naturelle, grijze en zwarte uitvoering doen het uitstekend bij de dunne en verchroomde 10 mm buisframes van moderne stoelen van bekende merken. Zoek je een duurzame oplossing voor je buisframe meubels? Je kunt meteen terecht in onze webshop.

Presorting

Voor facilitair bedrijven

Zet je nog even de stoelen in een theateropstelling? Of heeft de klant toch liever de tafels en stoelen in een U-vorm? Wrap-Around® is heel interessant voor facilitaire bedrijven die openbare ruimtes, werkruimtes, vergaderruimtes etc. onderhouden. Zij kunnen nu heel snel en makkelijk een stoel voorzien van een perfect glijvlak dat ook nog eens lang blijft zitten. De opstelling veranderen gaat dan soepeler en maakt een stuk minder lawaai.

“Het viel pas op wat voor herrie het altijd was, toen het stil werd na het aanbrengen van Wrap-Around® vloerglijders!”