Wrap-Around® Original Grijs

Een echte aandachtstrekker: Wrap-Around® Original Grijs

Onze grijze Wrap-Around® Original glijders zijn echte aandachtstrekkers. Ze worden veel toegepast op de Volfgang, Bernhard en Tossberg stoelen van IKEA vanwege de overeenkomstige kleur maar kunnen natuurlijk op iedere buisframe stoel gebruikt worden! De grijze uitvoering past perfect onder ieder meubel met een chromen buisframe, in welke omgeving deze ook staat… 

Geen grijze muis

De grijze Wrap-Around® Original glijders zijn zeer geschikt voor toepassing op gietvloeren ed. (Deze zijn vaak grijs) De grijze kleur van de vleugels valt goed weg in de ondergrond. De grijze uitvoering is breed inzetbaar op de moderne grijze frames van tegenwoordig. Ook op zwarte/witte frames is de grijze variant prima toepasbaar, dan maakt de kleur een echt statement.

*Klik op de afbeeldingen hieronder voor een vergroting.

Uitstraling én functionaliteit

Wrap-Around® Original is ontwikkeld voor buisframe stoelen. Maar natuurlijk passen ze ook onder kasten ed. Waar plakvilt vaak een rommelig aanzicht geeft is de Wrap-Around® Original juist een mooie toevoeging op een meubel. De grijze Wrap-Around® Original glijders zijn er in maten van 10 t/m 25 mm. Toepasbaar op de meerderheid van alle buisframes.

 

Maatvoering

De grijs gekleurde Wrap-Around® Original is leverbaar in drie afmetingen. Voor de maatvoering wordt gebruik gemaakt van de uitwendige diameter van de buis.

  • Ø 10-16 mm (Glijvlak 50 x 15 mm)
  • Ø 16-25 mm (Glijvlak 50 x 15 mm)
  • Ø 10-25 mm (Smal) (Glijvlak 20 x 15 mm) *


*
 De smalle uitvoering is vooral geschikt voor toepassingen waar weinig ruimte is of waar het lastig is een viltglijder te bevestigen (kruispoten). Wanneer toegepast op veelgebruikte zitmeubelen adviseren wij de standaard uitvoering.

Dé oplossing voor iedere harde vlakke vloer

Deze Wrap-Around® is speciaal ontwikkeld voor de harde ondergrond. Wrap-Around® Original zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft stil te staan bij de kwetsbaarheid van je mooie vloer: Jij doet gewoon waar je zin in hebt en Wrap-Around® beschermt je vloer.

✔︎ Welke ondergrond wél?

Wrap-Around® Original is wel geschikt voor:

Door de vilten onderkant werken Wrap-Around® vloerbeschermers optimaal op harde vloeren, zoals laminaat. Ook andere vlakke vloeren zoals zeil, gietvloer, linoleum, marmoleum, kurk, coating-vloeren, vinyl, PVC, VCT, gevlinderd beton, tegels of plavuizen houd je mooi met Wrap-Around® vloerbeschermers met glijvlak van synthetisch vilt.

✘ Welke ondergrond niét?

Wrap-Around® Original is niet geschikt voor:

Onregelmatige tegelvloeren met grote en/of diepe groeven, keramische vloeren en kwetsbare vloeren zoals parket.

Voor de bescherming van kwetsbare vloeren zoals parket kun je wel kiezen voor de Wrap-Around® Nova met glijvlak van wolvilt.

Voorbehoud: De toepassing van Wrap-around® Original op bovenstaande ondergronden is een advies, gebaseerd op ervaring. Ondergronden/vloeren kunnen in individuele gevallen zodanig afwijken dat Wrap-around® Original minder geschikt is.

“Ik gebruik ze op mijn Volfgang stoelen van IKEA, de kleur is identiek aan de stofkleur… Ziet er super uit! Ik ben er hartstikke blij mee”