Wrap-Around® Original Naturel

Opgaan in de omgeving: Wrap-Around® Original Naturel

De naturel gekleurde Wrap-Around® Original glijders zijn ideaal voor mensen met een lichte/bruin gekleurde vloer. De kleur vloeit mooi over op een lichte ondergrond. De Wrap-Around® Original in het naturel is ook zeer goed toepasbaar op stoelen met een lichte frame-kleur. Soepel en stil schuiven de stoelen over de harde gladde vloer. Geen hinderlijk gekras, geen lelijke strepen… Het onopvallende design en de eenvoudige bevestiging maken het een ideaal product.

Lichte vloer? Ga voor naturel!

Waar functie vaak de belangrijkste reden is voor het aanschaffen van een glijvlak, wil het oog ook wat. De naturel gekleurde Wrap-Around® komt dan goed van pas.

*Klik op de afbeeldingen hieronder voor een vergroting.

Maatvoering

De naturel kleurige Wrap-Around® Original is leverbaar in drie afmetingen. Voor de maatvoering wordt gebruik gemaakt van de uitwendige diameter van de buis.

  • Ø 10-16 mm (Glijvlak 50 x 15 mm)
  • Ø 16-25 mm (Glijvlak 50 x 15 mm)
  • Ø 10-25 mm (Smal) (Glijvlak 20 x 15 mm) *


*
De smalle uitvoering is vooral geschikt voor toepassingen waar weinig ruimte is of waar het lastig is een viltglijder te bevestigen (kruispoten). Wanneer toegepast op veelgebruikte zitmeubelen adviseren wij de standaard uitvoering.

Dé oplossing voor iedere harde vlakke vloer

Deze Wrap-Around® Original is speciaal ontwikkeld voor de harde ondergrond. Wrap-Around® zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft stil te staan bij de kwetsbaarheid van je mooie vloer: Jij doet gewoon waar je zin in hebt en Wrap-Around® beschermt je vloer.

✔︎ Welke ondergrond wél?

Wrap-Around® Original is wel geschikt voor:

Door de vilten onderkant werken Wrap-Around® Original vloerbeschermers optimaal op harde vloeren, zoals laminaat. Ook andere vlakke vloeren zoals zeil, gietvloer, linoleum, marmoleum, kurk, coating-vloeren, vinyl, PVC, VCT, gevlinderd beton, tegels of plavuizen houd je mooi met Wrap-Around® Original vloerbeschermers met glijvlak van synthetisch vilt.

✘ Welke ondergrond niét?

Wrap-Around® Original is niet geschikt voor:

Onregelmatige tegelvloeren met grote en/of diepe groeven, keramische vloeren en kwetsbare vloeren zoals parket.

Voor de bescherming van kwetsbare vloeren zoals parket kun je wel kiezen voor de Wrap-Around® Nova met glijvlak van wolvilt.

Voorbehoud: De toepassing van Wrap-around® Original op bovenstaande ondergronden is een advies, gebaseerd op ervaring. Ondergronden/vloeren kunnen in individuele gevallen zodanig afwijken dat Wrap-around® minder geschikt is.